Tips voor een frisse start na je vakantie

Ben je net terug van vakantie en ben je niet helemaal happy met wat de spiegel je vertelt? Wil je een paar kilo afvallen en weer fit op je werk verschijnen? Misschien heb je wat aan deze tips:

Tips voor een frisse start na je vakantie….

  • Als het lekker weer is en de vakantie vibe hangt overal nog een beetje rond dan is het makkelijk – ook al heb je zelf geen vakantie meer- om daar nog een beetje in te blijven hangen. In die fijne flow blijven hangen is natuurlijk helemaal goed maar probeer qua eten wel weer in een normaal ritme te komen. Dus haal weer normale boodschappen in huis en bedenk je ’s morgens vast wat je die avond wilt gaan eten. Als je voor de vakantie een ritme had met bijvoorbeeld het drinken van alcohol (je drinkt bijvoorbeeld alleen in het weekend een wijntje) pak dat dan ook weer op.
  • Ga jezelf niet uithongeren om zo snel wat kilo’s kwijt te raken. Dat werkt niet. Je valt er in het begin misschien even snel wat mee af maar je wordt ook sacherijnig van en je voelt je de hele dag ellendig omdat je steeds trek hebt. Die verloren kilo’s zitten er ook snel weer aan als je weer normaal gaat eten en dan kun je weer opnieuw beginnen. Je bent toch geen jojo? Geef jezelf tijd en ga werken aan een gezond eetpatroon, zodat je ook op gewicht blijft nadat je die kilo’s bent verloren.
  • Begin zo snel mogelijk weer met bewegen. Nu je in de vakantieflow zit, is het makkelijk om bewegen nog even uit te stellen, maar het is beter dat je zo snel mogelijk weer start. Des te eerder zit je weer in het ritme. Sporten niet jouw ding? Kom dan eens een keer mee doen met een Slow Sports les. Je zult verbaast zijn hoe leuk en effectief het is. Ook als je echt geen sportief typje bent.  De lessen beginnen weer vanaf 1 augustus.
  • Na de vakantie zijn er altijd meer mensen die weer terug in vorm willen komen. Zoek daarom een maatje en maak samen een plan. Samen gaat het vaak beter en is het leuker. Je motiveert elkaar en je kunt van elkaar leren.

Denk je na het lezen van deze tips, ja het zal wel, maar eerder lukte het me ook nooit? Wil jij dit keer echt serieus aan de slag met je gewicht en een blijvend resultaat behalen?  Dan is een van mijn programma’s misschien wel iets voor jou. Ik bied online en offline coachingsprogramma’s aan voor vrouwen die hun ideale gewicht willen bereiken en hun leefstijl blijvend willen veranderen.

Wat levert coaching je op?

  • Je gaat afvallen en leert hoe je ervoor zorgt dat je op gewicht blijft.
  • Je krijgt meer energie!
  • Je leert welk voedingspatroon bij jou en jouw lichaam past.
  • Je leert hoe je kan afvallen zonder de hele dag honger te hebben.

Ik ben jouw stok achter de deur. Ik motiveer en begeleid je en  ik geef je met liefde af en toe een schop onder je kont als dat nodig is :-)

Als dit is wat jij wilt, klik dan hier voor meer informatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.