Ingrediënten

  • 
Schijf meloen (ongeveer 1 cm dik)
  • Feta kaas (40 gram)
  • Munt blaadjes
  • 
Balsamico dressing (1 theelepel)
  • 10 Kalamata olijven (pitloos)

Hoe maak je het klaar

Stap 1: Snijd de meloen in een dikke plak van ongeveer 1 centimeter.
Stap 2: Verkruimel de Feta, snijd de olijven over de lengte in tweeën. Snijd de munt fijn.
Stap 3: Verdeel alles over de meloenplak en besprenkel dit met de balsamico dressing.
Stap 4: Snijd de meloen in punten.

Eet smakelijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.