Ontwerp jouw persoonlijke leefstijlplan

 

Wil jij aan de slag met je leefstijl maar merk je dat je het lastig vindt om doelen te bepalen en hier mee aan de slag te gaan? In deze korte training gaan we hier samen mee aan de slag. Deze training ga je samen met mij en een groepje anderen werken aan jouw persoonlijke leefstijlplan. Na de training weet je precies wat voor jou belangrijk is en waar je je prioriteiten moet leggen. Deze doelen zetten we samen om in concrete acties waar je direct mee aan de slag kan!

 

Wil jij je leefstijl graag veranderen en weet je eigenlijk best wel hoe je dit moet doen maar lukt het je niet om al je plannen om te zetten naar acties? Dan is deze training precies wat je nodig hebt.

Samen gaan we aan de slag met het omzetten van jouw dromen naar concrete acties om deze dromen ook daadwerkelijk te realiseren.

Je bepaalt helemaal zelf hoe jouw plan er uit komt te zien. Dat vind ik belangrijk omdat je ook echt 100% achter je doelen moet staan. Ik ben er om met je te sparren en te onderzoeken of je acties haalbaar, concreet en uitdagend zijn.

De trainingen starten om 9 uur en duren tot 12.30 uur. We werken op een leuke plek  in de omgeving van Arnhem. Het is ook mogelijk om deze training online te volgen.

Je investering is € 99,-

Klik hier om je in te schrijven!