GLI Cool: Coaching op Leefstijl

Leefstijlcoaching

Heb je een BMI van 25 of hoger en heb jij (een verhoogd risico op) diabetes, hart- en vaatziekten? Wil je graag werken aan een gezondere leefstijl maar vind je dit lastig en weet je niet goed hoe je moet beginnen? Een leefstijlcoach kan je helpen! 

Cool: Coaching op leefstijl
Sinds begin 2019 zit het Cool Leefstijl programma in de basisverzekering. Dat is goed nieuws want met dit  programma ga je samen met de leefstijlcoach aan de slag om blijvend af te vallen en fitter te worden.

Hoe werkt het programma en wat zijn de voordelen voor jou?
Het programma duurt 24 maanden en bestaat uit 8 individuele sessies met de leefstijlcoach en 16 groepsbijeenkomsten.

  • Samen met de leefstijlcoach ga je op zoek naar welke veranderingen in jouw leefstijl het grootste effect hebben. Denk hierbij aan verandering met betrekking tot voeding, beweging, slaap en ontspanning.
  • Je maakt samen met de leefstijlcoach doelen die voor jou haalbaar zijn en die bij jou passen. Je werkt hieraan in je eigen tempo.
  • Je krijgt individuele aandacht van de leefstijlcoach maar je wisselt ook ervaringen uit in de groep. Hierdoor leer je samen en kunnen jullie elkaar helpen en ondersteunen.
  • De huisarts, praktijkondersteuner en/of internist blijven je op de achtergrond ondersteunen.

En verder:
Het leefstijlprogramma wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering en heeft geen invloed op je eigen risico. Je hebt wel een verwijzing van je huisarts nodig.

Ik werk samen met Sportbedrijf Arnhem. Samen met mijn collega’s verzorgen we de Cool trainingen op verschillende locaties in Arnhem.

 

Data- tijden en locaties
Data, tijden en locaties worden tijdens het intakegesprek met je besproken.

Meer info of starten?
Als je enthousiast bent en graag met je leefstijl aan de slag wilt, stuur dan een email.  Ik of een van mijn collega’s nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Quotes van deelnemers:
‘ik was bang dat ik 5 keer per week naar de sportschool moest, maar dat is helemaal niet zo’.

‘In de groep kreeg ik veel steun. Het is fijn om mensen om je heen te hebben die tegen dezelfde dingen aanlopen’

 

Klik hier en we nemen contact met je op