Ontdek hoe jij in 7 dagen de eerste stappen kunt gaan zetten naar een gezonde leefstijl

In deze praktische training ontdek je welke stappen je moet gaan zetten om gezonder te gaan leven. Gezonder leven op een manier die blijvend is, zodat je het volhoudt. Zonder moeite, zonder rare diëten, zonder honger, zonder duur sportschool abonnement…. kortom zonder gekkigheid.

Na deze training weet jij precies wat je te doen hebt. Je gaat ontdekken dat gezond leven helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. 

Er is al een tijd lang veel aandacht voor een gezonde leefstijl. Op tv, radio en social media lijkt het soms nergens anders meer over te gaan. En sinds we te kampen hebben met Corona is de aandacht voor een gezonde leefstijl alleen maar toegenomen. En dat is natuurlijk hartstikke goed want gezond leven is heel erg belangrijk.

Maar gezond leven niet altijd even eenvoudig. Als je een druk leven hebt, kan het maken van gezonde keuzes een enorme uitdaging zijn. Een gezond gewicht behalen (en behouden…), gezond koken, fit zijn. Het moet allemaal.

En dan moet je ook nog een goede moeder/dochter/vrouw/vriendin zijn en vergeet die leuke carrière niet. Je moet stalen en sporten en mediteren en ….. pffff, raak je van het lezen al gestresst?

Misschien herken je dit wel?

 • Je wil graag gezonder gaan leven, maar er komt steeds iets tussendoor waardoor je het gewoon niet volhoudt.
 • Je start steeds weer opnieuw maar je hebt geen plan en eigenlijk doe je maar wat. Daarom hou je het ook niet vol en verval je steeds in je oude ongezonde gewoontes.
 • Je wil graag afvallen maar je blijft maar op en neer gaan met je gewicht. De eerste dagen van je dieet hou je het wel vol maar op een gegeven moment komt de klad er weer in. Dat gaat al jaren zo.
 • Je bent continu met je gewicht bezig. Je wordt er doodmoe van.
 • Je baalt van jezelf. Waarom lukt het mij niet?
 • Leuk al de aandacht voor body positivity, maar jij wordt echt niet vrolijk van jezelf in de spiegel ziet.
 • De sportschool daar kom je niet zo vaak. Je hebt al wel meerdere keren een abonnement genomen. Maar het lukt je niet om vol te houden. Je hebt er geen tijd voor en je hebt er ook niet echt veel plezier in….  

Ik heb de afgelopen jaren meer dan 100 vrouwen geholpen die hier mee worstelen….

Ik ben Nicolien en ik begeleid vrouwen die er bewust voor kiezen om hun leven een andere wending te geven. Vrouwen die voor zichzelf kiezen en die snappen dat gezond leven eigenlijk alleen maar voordelen biedt!

Met een gezin en een drukke baan weet ik als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om gezonde keuzes te maken. Ook ik heb tijden gekend waarbij gezond leven bepaald geen prioriteit had.  Ik was altijd druk met van alles en nog wat. Ik at niet goed, sliep te weinig en ik was ook niet dol op sporten. Ik ging liever een wijntje drinken met vriendinnen. Maar op een gegeven moment had ik daar genoeg van. Ik was vaak moe, had weinig energie ik voelde aan alles dat dat anders moest.

Ik heb geleerd hoe ik mijn leven moest ombuigen in kleine stappen. Op een manier die haalbaar is. Gezond leven is voor mij geen ‘ding’ meer maar een gewoonte. Ik denk er niet meer over na. Ik drink nog steeds een wijntje en ik eet nog steeds af en toe frite met mayo. Maar ik heb geleerd om een gezonde basis te hebben. Waarin ik gezond (en lekker) eet, voldoende beweeg en ervoor zorg dat mijn energielevel goed is.

Een van de eerste dingen die ik mezelf heb aangeleerd is om altijd met een plan te werken. Dat klinkt misschien ingewikkeld maar dat is helemaal niet. Het is belangrijk om focus te hebben op de dingen die je graag wilt bereiken.

Om jou te helpen om dit ook te behalen heb ik een nieuw online programma gelanceerd.

In 7 dagen op weg naar een gezonde leefstijl!

Je gaat ontdekken…..

 • Hoe je stap voor stap jouw eigen leefstijlplan maakt: Wat is voor jou belangrijk? Waar droom je van? Wat wil jij bereiken? Welke stappen moet je gaan zetten? Wat heb je daarvoor nodig? Je gaat het allemaal ontdekken en omschrijven.
 • Welke concrete acties ervoor zorgen dat niets je meer in de weg staat. Je schrijft jouw eigen plan helemaal op maat. Je acties zullen daarom allemaal haalbaar zijn. En niet alleen haalbaar maar ook leuk. Want gezond leven moet natuurlijk ook leuk zijn.
 • Hoe je focus houdt op dingen die er echt toe doen!
 • Hoe je jezelf steeds weer kunt motiveren om verder te gaan. Met een lach op je gezicht!

Stel je voor dat je straks precies weet wat je moet doen om meer energie te krijgen, om die kilo’s nu eindelijk aan te pakken, om lekker in beweging te komen en weer lekker met je kinderen te kunnen spelen of een paar uur te te kunnen dansen met je vriendinnen!

Hoe fijn zou het zijn om op een positieve manier met je leefstijl aan de slag te gaan. In plaats van er continu op een negatieve manier aan te denken.

En misschien herken je dit ook wel: je bent begonnen aan een nieuw dieet of beweegprogramma. Je begon vol goede moed maar na een tijdje zakt je motivatie weg en voor je het weet ben je weer terug bij af. Herkenbaar?

In de training ga je ontdekken hoe je dit voorkomt en wat je eraan kunt doen! Een goede motivatie maakt alles namelijk een stuk makkelijker en zorgt ervoor dat je volhoudt.

En leer van elkaar: valkuilen hebben we allemaal. En veelal ook dezelfde. Daarom heb ik de meest voorkomende valkuilen ook op een rijtje gezet. Met natuurlijk een strategie om te voorkomen dat je er de volgende keer weer in kukelt.

Werken aan je gezondheid is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven! 

Jouw investering

Omdat het een nieuwe online training is, kun je deze nu aanschaffen voor een lagere prijs. De normale prijs van deze training is € 87,- maar je betaalt nu  € 47,-

De training bestaat uit 7 lessen die allemaal een video met duidelijke uitleg bevatten en een opdracht zodat je direct aan de slag kunt.

Je ontvangt:

 • Toegang tot mijn Leefstijl Online Academy.
 • 7 dagen een les met bijbehorende opdracht. Je werkt stap voor stap aan je eigen plan.
 • Een super gaaf werkboek
 • Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep waarin je vragen kunt stellen.
 • Je wordt je automatisch lid van ons Online Leefstijlnetwerk. Je ontvangt regelmatig inspirerende verhalen, tips, blogs en weetjes over een gezonde leefstijl.

Wat anderen zeggen…..

Duidelijk en praktisch training. Ik ben heb nu eindelijk het gevoel dat ik echt iets kan gaan veranderen.

Vooral die les over valkuilen was voor mij herkenbaar. Heerlijk om te zien dat ik niet de enige ben! 

Met een plan kom je zo veel verder. En de kleine stappen werken voor mij heel goed. Zo voelt gezond leven niet als afzien.

Jeee, wat stond er in het ebook veel informatie die ik nog niet kende. Ik dacht dat ik het allemaal wel wist. Hier kan ik gelijk mee aan de slag. Bedankt.

Niet leuk om te zeggen maar ik ben geen doorzetter. Door de stappen te volgen merk ik dat ik het nu wel kan volhouden. Het voelt nu minder als moeten. Dit is haalbaar voor mij.

Nicolien is een hele praktische coach. Geen poespas geen gedoe. Lekker duidelijk. Dat werkt voor mij. Ik wil nooit meer een dieet volgen. En nu weet ik dat dat ook niet nodig is. Gewoon een gezonde basis. En dan mag je af en toe best nog een patatje eten.

Door steeds weer naar mijn werkboek terug te grijpen hou ik mijn motivatie hoog en neem ik steeds nieuwe stappen. Ik heb geleerd dat gezond leven helemaal niet zo ingewikkeld is.

Yeeeej, de eerste twee kilo zijn eraf! Op de naar de volgende twee

Ik ben zo iemand die geen geduld heeft. Als ik iets wil dan moet het nu gebeuren. Ik denk er verder niet over na. Door deze training doe ik het nu anders. En dat werkt. Ik vind het soms nog wel lastig, dat zeg ik eerlijk. Maar ik hou me aan mijn plan en ik merk nu al resultaat

Inschrijven is de eerste stap naar een gezonde leefstijl!

Twijfels of vragen?

Stuur een mailtje naar leefstijl@nicolienstanton.nl